Till förbundet:

Nyheter

COVID-19

Inställda träningar!

Trosa Frisksportklubbs styrelse har idag den 17 mars 2020 beslutat att ställa in föreningens träningar i Hedebyhallen på torsdagar.

Träningen är inställd från vecka 12 till vecka 14, därefter är det påsklov och ett nytt beslut kommer då att fattas om det blir någon träning de sista gångerna innan terminsavslutningen den 23 april.

Styrelsen har valt att ställa in träningarna av ett antal olika anledningar:
- Några av våra ledare är förkylda och vi vill inte riskera att smitta någon eller att det rör sig om något allvarligare. Eftersom de är ombedda att stanna hemma har vi inte tillräckligt med ledare för att genomföra träningarna.
- Myndigheterna säger att vi ska undvika närkontakt och att vi ska träffas i mindre grupper. Våra träningar består till stor del av kroppskontakt och våra träningsgrupper har varit stora.
- Enligt myndigheterna råder allmän smittspridning och vi bör inte bidra till denna genom att ses i hallen. Våra redskap ger heller inte utrymme för att bedriva träningen utomhus.

På grund av ovanstående anledningar ställer vi in våra träningar i tre veckor (vecka 12-14). Därefter beslutar styrelsen om de två sista veckorna inklusive avslutning ska genomföras. Om grundskolorna i Trosa Kommun är stängda är träningen automatiskt inställd. Ny information lämnas under påsklovet på vår hemsida.

Vid frågor, vänligen kontakta styrelsen på trosa@frisksport.se.

Vänligen,
Styrelsen för Trosa Frisksportklubb.

Skrivet: 17 Mars, 18:00 av Trosa FK

Tillbaka