Till förbundet:

Titelbild

Nyköpings Frisksportklubb

Våra huvudsakliga aktiviteter:

  • Volleyboll för alla åldrar både motion och tävling - mer info

  • Beachvolley - sommartid vid Frisksporttorpet - mer info

  • Motion och natur - mer info

  • Tips- och bingopromenader - mer info

Ytterligare information om klubben:

Besök Nyköpings FK:s nuvarande hemsida

Besök Nyköpings FK:s speciella volleybollsida

Tips- och bingopromenader vid Frisksporttorpet


Andra aktiviteter under året:

tl_files/Frisksportfoerbundet/Nyhetsbilder/2020/sbt stor.jpg

Swedish Beachtour Final


Den 14-15 augusti intas Frisksportartorpet av Swedish Beach Tour (SBT) och landets bästa beachvolleylag gör upp i 2021 års tourfinal.

SBT har besökt Nyköping tidigare. När den svenska elittouren i beachvolley nu återvänder till staden spänns bågen ytterligare. Turneringen har fått tourfinalstatus, med allt vad det innebär.

Vi i Nyköpings Frisksportklubb är mycket stolta över att fått förtroendet att arrangera själva finalen detta år. Swedish beachtour är svensk volleybolls elittour i beachvolleyboll, där landets bästa spelare gör upp om titlar och ära i hård konkurrens.

Sveriges elit gör upp på Frisksporttorpet

Föreställ dig en sport som bygger på sol och glädje, som är kul både att spela och att titta på. Lägg till att detta är världens mest jämställda sport, med lika TV-tider, publiksiffror och prispengar för herrar och damer.

Nu kommer denna världens roligaste sport åter till Nyköping då Sveriges elit gör upp på Torpet – och det är gratis för alla! Dessutom engagerar evenemanget både lokala ungdomar och ensamkommande flyktingar genom olika samarbeten.

Välkommen till årets roligaste upplevelse!

 

'Frisksport är en idé om hur vi skall leva för att må bra och ha kul tillsammans.

Inte bara må bra i betydelsen att inte vara sjuk utan i ett större perspektiv: Allting hänger ihop. För att jag skall må bra måste andra också må bra. Och inte bara andra människor utan hela vår omvärld.

För att DU ska må bra måste du sköta om din kropp. Motionera, äta sunt och inte förstöra den med tobak, alkohol eller andra droger.

För att VI ska må bra måste vi dela upplevelser och känna gemenskap. Skratta, umgås och trivas.

För att ALLA ska må bra måste vi hjälpas åt. Ta ansvar för vår miljö och för jordens överlevnad. Lära känna andra människor och kulturer samt leva i fred med varandra.

Frisksport är att bry sig. Om sig själv och andra.

Välkommen till Nyköpings Frisksportklubb du också!