Till förbundet:

Uthyrning

Uthyrningar av ön Oxmyren

Vår friluftsbas på Ön i Näkna är varje år flitigt utnyttjad av skolor, andra grupper och sammanslutningar. Den kan hyras en dag eller under flera dygn och med olika ingående delar. I grundhyran ingår öns område med vindskydd, kåta, klubbstuga, torrdass, badbryggor och bollplan. Vill du hyra kanoter så finns ett antal för uthyrning i vårt kanothus vid bastun. Hyra in sig för klättring på klätterväggen går också bra och även att få hoppa på studsmattan, men då krävs att ledare från NFK finns med.

På ön finns det övernattningsplatser för ca 35 personer samtidigt. Det är också möjligt att ta med sig ett eget tält och campa. Två badbryggor och sjön Vekmangeln för den badsugne. För en paddeltur finns ca tio kanoter (kanadensare) att tillgå. Fiska kan du också göra men då får du ta med dig egen utrustning och mask som är svårt att hitta på Ön. För korvgrillning eller kvällens lägereld finns det två fina grillplatser. Vi har även en bastu som kan hyras. På grund av för hårt slitage uthyres den däremot  inte till skolklasser. 

El och färskvatten finns inte på Ön. Om du inte vill bära med dig färskvatten hemifrån, så finns det en källa vid vägen fram till Ön, med friskt rent gott vatten. Ta med en dunk och hämta där. Liten röd skylt med vit text KÄLLA på höger sida om vägen visar dig var den finns.

Regler på Ön

Vid vistelse på Ön gäller regler som vi förväntar oss att ni respekterar. T.ex. är inga typer av droger inkl. alkohol och rökning/snusning tillåtet och när ni är färdiga för hemfärd skall området vara städat och rent i samma skick som när ni kommer. Se anslagstavla på platsen.

Prislista

Hyra Ön - 1000 kr/dag eller dygn
Bokningstiden räknas från 10.00 till 10.00 nästa dag. Eventuell avbokning måste göras minst en vecka innan bokningstillfället, annars debiteras hela beloppet. Vid eldning ingår en vedlåda full med ved i hyran. Önskas ytterligare ved debiteras  70kr/kartong.

Hyra av klättervägg/trampolin - 500 kr/pass,  1 pass är 2 timmar
Behörig ansvarig ledare från NFK skall alltid finnas vid klätterväggen/trampolinen.
Uthyrning sker under förutsättning att ledare finns att tillgå

Hyra av bastu - 500 kr/dag
(uthyres ej till skolklasser)

Hyra av kanoter - 80 kr/dag och kanot. Max 600 kr/dag
Medlemmar ej vid Ön - 80 kr/dag och kanot. Vid  klubbaktivitet gratis
Icke medlemmar 300 kr/dag och kanot

Är du intresserad av att hyra Ön i något samanhang. Kontakta någon i Ö-rådet eller styrelsen som ger dig ytterligare upplysningar.

Välkommen till en skön vistelse på vår Ö