Till förbundet:

Aktiviteter

En hel vecka med härlig gemenskap och massor av aktiviteter för alla åldrar!

Rix14Gnosjö blir ett läger med aktiviteter nästan konstant. Från morgonsamlingen innan frukost till nattfiket på kvällskvisten är det full fart, och du kan välja att vara med på hur mycket eller hur lite som helst.

Mitt i lägret ligger simhallen, där alla lägerdeltagare kommer in gratis med sitt armband. Runt lägercentrum finns campingytor, fotbolls- och volleybollplaner och motionsspår. Har du inget annat för dig kan du gå till Äventyrscampen och testa dina skills i trampolinbungee eller cirkus. I GKC kan du gå för föreläsningar, pysselstunder och andra inomhusaktiviteter. På gångavstånd från lägerplatsen finns idylliska badsjöar och ett unikt kulturområde som visar Gnosjöandans rötter.

Alla, från de allra yngsta till seniorerna, kan hitta något kul att göra. Barngympa och FrisksportKUL för de yngre, sjuka lekar och spökvandring för ungdomarna, tävlingar i många olika sporter, motionspass, utflykter till intressanta kultur- och natursevärdheter, musik, föreläsningar, kortkurser mm. Vi satsar extra på äventyr och friluftsliv under årets läger och det kommer att vara möjlighet till klättring, paddling och vandringar. Missa inte ÄVENTUREN (för dig över 18 år) där du ska hitta kontroller utan att bli sedd av andra tävlande.

Läs mer om aktiviteter för:
Barn och junior
Ungdom
Motion
Tävlingar
Kultur
Äventyr

Hälsar er
FrisksportCrew